Khamis, 17 November 2011

Crappy Picture and Annoying pages

Assalamualaikum

Tudiaaa aku update 2 entry sekaligus malam ni. Am I excited? ahh lantakkk. well, memandangkan aku telah pun bercuti *ayat poyo* aku online la facebook aku. bile aku onl je mesti akan kluar kat newsfeed aku gamba2 crappy dan dan dan err mengaibkan yg orang share. sampai aku pon rase cm nk termuntah duh tgk gamba2 tu. serious okay. tapi pehal ntah org sibuk nak share2. ingat bagos ah? nak je aku unfriend tapi malas pulak mmndgkn nk kne pegi wall die dan bla bla bla. then, aku ade nampak 1 page yang aku tak tau ape motif page ni dibuat. nak tau page ap? page AntiPaviKLKids. tapi aku tgk balik bkn owner page tu yg kecah memeriahkan page tu. tapi budak2 yg mendengki sesame sendiri yg memeriahkannye. sibuk dok share gambar bdk2 pose kat dpn pavi. eh salah ke? pavi tu parents kau punye? *tetibe samok*. tp yg menge-post tu kkdg post gamba bbdk yg kat sawah padi ah, ruma diorg ah. ehh ape kene mengene ngan pavi? ruma diorg sawah padi tu blkg pavi ke? aku plak rase bdk yg meng-post tu bangang. kesian jgk ah tgk bdk2 yg gamba diorg kene post tu. bengang tapi famous gak bile org dok komen2. tapi kalau bg pilihan aku taknak ah. eh pade sesape yg terbace entry ni jgn curi gamba aku then post plak kt page tu. kang tak pepasal kene hentak 60kali.*muka serious*

K baii.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan