Selasa, 22 November 2011


Bang, saye salute la dgn abg. nak mintak sign bole? haha. Bytheway abg selamat tak sampai Malaysia ? heh >.< 


TARAAAAA ! Okay tetibe je gamba kelas. ala lantak ahh kau hado?



*Yang hitam2 tu aku*

Wehh aku rindu korang :'( 

errr okay 1st time jiwang. k baii.

Esok Cuti? Wahhhhhh!


Okay esok CUTI ! Yeahh! Ehh tak tak ni troll je. Aku jumpe kat newsfeed fb ntah sesape ah shared. Sekali lagi , ni hanya troll semate mate kalau tak caye sile cek kt Twitter die. takde Twitter? Okay kau sangat kuno haha. ByTheWay kalau tak cuti pon aku tak kisah sebab Johor tetap cuti esok! :D Kbaii!

Khamis, 17 November 2011

Harimau Malaya

Assalamualaikum

Yeay yeay Malaysia menang haha. *jejoget* Firstly Tahniah Harimau Malaya aummmmmm! ceh! aku tgk Malaysia vs Indonesia da mcm final da. TL ngan FB meriah gila ah ngan tweet and status psl bola. aku tengok bola ngan akak aku je pon da mcm nk terbelah rumah dok jerit2 name apek ah sbb die dpt slmtkn bola tu. dua dua dok maki hamun indon punya keja yg asyik nak sauk kaki ja. panas duh aku. macam sial haram duh diorg main. DESPERATE ke? Izzaq apesal ha macam problem je aku tengok die tu. ==' tak puas ati betul. aku rase nak tembus tv tu. seriously! Indon mmg suka main kasaq ka? sapa ada bf/gf Indon? g mintak break haha. lepas announce Malaysia menang aku ngan akak terus lompat setinggi 60 kaki! okay aku tipu. nasib baik takde abg aku kalau tak mmg terbelah 10 ruma ni. ngeh3! bang mintak ampun. ByTheWay aku bet yg Indon mmg kene ah ngan sokerleaks ah haha serve you right. lepas ni mesti reramai update blog cite pasal bola. tak caye? tak caye sudahh!

K Baii!

Crappy Picture and Annoying pages

Assalamualaikum

Tudiaaa aku update 2 entry sekaligus malam ni. Am I excited? ahh lantakkk. well, memandangkan aku telah pun bercuti *ayat poyo* aku online la facebook aku. bile aku onl je mesti akan kluar kat newsfeed aku gamba2 crappy dan dan dan err mengaibkan yg orang share. sampai aku pon rase cm nk termuntah duh tgk gamba2 tu. serious okay. tapi pehal ntah org sibuk nak share2. ingat bagos ah? nak je aku unfriend tapi malas pulak mmndgkn nk kne pegi wall die dan bla bla bla. then, aku ade nampak 1 page yang aku tak tau ape motif page ni dibuat. nak tau page ap? page AntiPaviKLKids. tapi aku tgk balik bkn owner page tu yg kecah memeriahkan page tu. tapi budak2 yg mendengki sesame sendiri yg memeriahkannye. sibuk dok share gambar bdk2 pose kat dpn pavi. eh salah ke? pavi tu parents kau punye? *tetibe samok*. tp yg menge-post tu kkdg post gamba bbdk yg kat sawah padi ah, ruma diorg ah. ehh ape kene mengene ngan pavi? ruma diorg sawah padi tu blkg pavi ke? aku plak rase bdk yg meng-post tu bangang. kesian jgk ah tgk bdk2 yg gamba diorg kene post tu. bengang tapi famous gak bile org dok komen2. tapi kalau bg pilihan aku taknak ah. eh pade sesape yg terbace entry ni jgn curi gamba aku then post plak kt page tu. kang tak pepasal kene hentak 60kali.*muka serious*

K baii.

Rabu, 16 November 2011

Cuti dan Kebosanan?

Assalamualaikum :)

duhh! aku tetibe bosan plak da cuti ni. tu ah saje pegi cuti awal spe suruh. asyik main game, watching tv, movie, online and bla bla bla. ade la tolong mak aku jgk. ehh ingat aku pemalas ke? heh ><. why ha cuti je mesti tv dipenuhi dgn cerita indonesia? aku rase mcm demmmmm gila duh. da ah cite mcm ape je. asyik2 problem, settle, problem balik eh settle balik. aku pon naik nyampah. sampai ayah aku pon ckp cite indon mmg sengal. ohh ohh gila ah ayah aku haha. sekarang aku tgh gila tgk cite full house haha. okay aku ketinggalan zaman kan? yela aku da lupe cite tu. tapi aku ingat cite tu mmg best dan top gila dulu. tapi time tu aku comel kecik lagi. aku tak layan sgt cite tu dulu. ceeh ceeh! tapi aku minat cerita Korea je lagu lagu ni tak minat. seriously! sila percaya. kebanyakan kumpulan korea yang aku tau pon dari akak dorm aku yg addicted gila ngan KPOP ni.tapi aku tak amik port. yela aku jujur ni. kite kene la bangge kan industri tempatan kan? so sokonglah MPOP. KAH3! *tetiba* k aku tak tau ap motif diorg tubuhkan group ni tapi lantak ah. 


K baii!

Ahad, 13 November 2011

Greyson Chance and Najwa Latif

Hai Greyson Chance :) do you know Malay Language? Speak Malay? NO? Okay I dont care. Kau bukan bace blog aku pon. Okay ni nak cerita pasal Greyson ni. Apesal ha aku tengok punya lah ramai gila yang dok tweet and update status psl budak ni? Okay aku admit yang die sangat cuteeeeeee. Yes cute. Cute dari Justin Bibir kau tu. Eh Bibir tu mane pena cute kan? Haha. Then ade yg dok gadoh-2 kate 'Eh tu Greyson aku la kau sibuk pehal?'. Pehh bile aku bace komen budak camni dalam hati aku trs kate. 'WTH? Kau ingat Greyson nak kat kau? tgk taik gigi pon tak pena'. Eh seriously aku kate tindakan tu bodoh babe. Yes Bodoh dan really Bodoh. Secondly, Eh Hai NajwaLatif yang awesome. Saye jeles dgn awak. Ya saye jeles sbb awak dpt buat performance dgn Greyson. HIHI. okay aku gedik. Tapi aku mmg jeles dgn Najwa tp nak buat cane da jodoh die dgn Greyson :( #aik? Tapi aku bersyukur dan tak kisah tak jumpe Greyson sebab aku tak terror speaking. Terror is Ganas? No I mean Hebat. Yes Hebat. Setakat sesikit tu bole lah. Kang tetibe die bagi sedas kat aku terketar-2 aku nk balas haha baik takyah. Eh kay baiiii!

Good Luck guys .

Hai SPM candidates :) Good Luck for your SPM and do all your best. Even anda hanya akan mendapat pulangan 'Result SPM' but it mean everything. It so important. Yeah! konon padahal aku pon bulan 12 ni gelabah ayam nak amik result. Pray for me. HIHI okay bye.

Intro :)

Hai! Ya awak yang tengah baca ni :) I am new. Err sebenarnya pena ade blog tapi kene virus. Sangat menyedihkan dan mengharukan. Tu mesti pasal tinggalkan blog berbulan2. Yeah berbulan2. That's happen sebab aku nak PMR mase tu dan stop ber-blogging. Konon je Chewaahh!Then aku sign up dan nak continue ber-blogging balikkkkkkk! Yeahh! Okay baiiiii!